Despre noi

Furnizorul dumneavostra de incredere pentru inchirieri auto

0
Ani de experienta
0 K+
Clienti multumiti
0
Masini pentru inchiriat
0 K+
Ore de lucru
pexels-negative-space-97079
samuel-zeller-693808-unsplash.jpg
pexels-ihor-lypnytskyi-9851112 (1)

CINE SUNTEM

CLT Rentacar-inchiriem cu succes autoturisme in Cluj-Napoca de peste 5 ani. Suntem un furnizor local consacrat, cu experienta in domeniul serviciilor de inchirieri auto. O echipa restransa, dar cu un inalt nivel de specializare in tot ceea ce inseamna autoturisme, intretinere si servicii de inchiriere. Spre deosebire de firmele mari si retelele de inchirieri auto putem oferi cele mai avantajoase oferte pe plan local - in Cluj-Napoca, judetul Cluj si judetele limitrofe. Reprezentam o firma autentica din Cluj-Napoca.

Avantajele fata de furnizorii mari de servicii de inchiriere:
- procedura simplificata de inchiriere - flexibilitate in ce priveste platile si garantiile - servicii suport personalizate -modele consacrate de autoturisme - grad de confort sporit chiar si la cele din Clasa City Economic

Lucram pentru confortul dumneavoastra

serviciile noastre

Livrare gratuita

Livrarea masinii este gratuita in Cluj-Napoca si se face la un loc stabilit de comun acord, dupa confirmarea telefonica. 

Asistenta 24/7

asiguram serviciu de asistenta non stop. 

+40737069848

rezervare simpla

 Rezervarea se face simplu, telefonic sau prin email.

+40737069848

+40747122769

office@clt-rentacar.com

plata simpla si sigura

 Plata se face cash la primirea masinii. de asemenea Cashback-ul se va returna la predarea masinii daca nu s-au produs daune

Mesaje de la clientii noștri

casual-college-connection-1438081.jpg

termeni si conditii

Autoturismul obtinut prin servicii de inchirieri auto de la CLT-Rentacar trebuie condus respectand toate regulile Codului rutier aflat in vigoare. In plus, acesta nu trebuie utilizat in curse, supraincarcat, pentru tractarea altor vehicule (masini, remorci etc), dar nici sub influenta bauturilor alcoolice, somniferelor si altor substante care scad reflexele si atentia soferului.

autoturismul inchiriat nu trebuie abandonat cu cheile in contact, neincuiat ori cu geamurile deschise, iar, in cazul putin probabil al unei defectiuni sau al unui accident, proprietarul (compania CLT-Renacar) trebuie instiintat in cel mai scurt timp, acestea urmand a fi reparate la un service autorizat.

In cazul accidentului, furtului sau distrugerilor asupra autoturismului obtinut prin servicii de inchirieri masini, clientul se obliga sa obtina numerele de telefon ale martorilor si partilor implicate, sa nu abandoneze autoturismul inchiriat fara a fi pazit si sa anunte telefonic proprietarul (compania CLT-Rentacar) in maximum 3 ore de la producerea incidentului/accidentului.

Asadar, daca ai 21 de ani impliniti si carnet de sofer de minimum 1 an, te asteptam sa devii si tu client CLT-Rentacar si sa beneficiezi de cele mai profesioniste servicii de inchirieri auto!

Iti suntem alaturi 24/7 oricand ai nevoie de servicii de inchirieri auto atat pe site, prin completarea formularului online, cat si la numarul de telefon (+4)0737069848.  Contacteaza-ne acum si intra in posesia autoturismului de care ai nevoie!

Asigurare Casco

Asigurarea Casco limiteaza raspunderea soferului in cazul in care autoturismul este avariat, in functie de Termenii si Conditiile contractului de inchiriere. In loc de costul total, soferul este in general responsabil numai pentru o anumita parte, denumita ‘exces’. Aceasta asigurare se aplica pentru toti soferii autorizati ai masinii inchiriate.

Asigurare de raspundere civila (RCA)

Asigurarea de raspundere civila (RCA) acopera raspunderea soferului pentru daune asupra oricaror vehicule, cu exceptia autoturismului inchiriat de el. De asemenea acopera leziunile suferite de terte persoane, indiferent ca au fost sau nu in masina inchiriata, in functie de Termenii si Conditiile contractului de inchiriere.

Inclus fara costuri suplimentare

  • Rovigneta;
  • ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA (RCA)
  • Echipament de iarna;
  • Kilometri nelimitati;
  • Toti soferii aditionali inclusi;

alte taxe

Clientii sunt responsabili pentru toate taxele de drum (taxa de pod, taxa de autostrada etc) taxa de congestie, amenzi de viteza, de parcare si de trafic.

depozit/exces

CLT Rentacar  solicita un depozit/garantie pentru fiecare autoturism inchiriat. Depozitul se va returna dupa predarea autoturismului la firma de închiriere , atata timp cat conditiile au fost indeplinite.

trecerea granitei tarii

Clientii care doresc sa calatoreasca in afara granitei tarii trebuie sa informeze firma CLT Rentacar înainte de a prelua autoturismul. Este posibil sa existe restrictii in anumite țări si este posibil sa existe extra taxe ce se aplica pentru trecereea granitei. 

Cel mai bun serviciu de inchiriere auto 

adresa noastra

Strada Mircea Eliade nr.36B,     Cluj-Napoca, România                  (+40) 737069848              office@clt-rentacar.com

Locație